Massage de Relaxation

Even voorstellen : Mijn naam is Laura Brinkman, praktiserend verpleegkundige, tevens gediplomeerd in aroma therapie. Mijn massage opleidingen en diverse scholingen, waar verdieping in toegebracht is, heb ik gevolgd bij A.T.S. in Alkmaar.

Na 42 jaar non-stop aan het bed te hebben gestaan in verschillende takken van zorg, vond ik het goed zo en besloot om een andere richting op te gaan. Ik heb veel voldoening uit mijn werk gehaald en met veel liefde en plezier gewerkt. Het werken in de verpleging heeft mij gevormd en gemaakt tot wie ik nu ben. De laatste periode van mijn werk, heb ik met terminaal zieke mensen gewerkt, van daar uit ben ik de complementaire zorg in de zorg gaan volgen en heb daar geleerd om met etherische olie en massages om te gaan en een behandelplan op te maken. Dit was om het laatste stukje van het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Daaruit kreeg ik kracht en motivatie om er meer mee te gaan doen.

Ik merkte op dat moment dat het masseren wel bij mij paste en daardoor ben ik de jaaropleiding voor ontspanningsmassage gaan doen en daarna de jaaropleiding voor voetreflexmassage. Deze heb ik beide met succes afgerond en mag mij nu gediplomeerd ontspanning en voetreflexmasseur noemen en ben ik mijn eigen praktijk gestart.