Belangrijk

Hygiëne gaat bij mij voor alles. Ik werk met allergie vrije producten en mijn etherische olie is van 100% kwaliteit en worden ingekocht bij een betrouwbaar, gerenommeerd bedrijf. Indien gewenst, kan er met een heerlijke samenstelling van deze olie gewerkt worden, tegen een meerprijs van 2 Euro. Door gebruik van deze essentiële olie, wordt er nog meer rust en ontspanning gecreëerd.

Voor elke behandeling wordt een anamnese afgenomen om te kunnen bekijken op welke manier het beste resultaat geboekt kan worden zonder contra-indicaties. Dit wordt niet in de massage tijd berekend en wordt dus niet in rekening gebracht, dit formulier wordt zorgvuldig bewaard. Mijn prijzen zijn inclusief 21% B.T.W.

Indien nodig, kom ik ook aan huis. Deze zorg geef ik graag aan mensen die bedlegerig of terminaal zijn. Het stukje zorg wat ik bied, wil ik extra geven om rust en comfort te bieden bij onrust en pijn. Daar heb ik diverse mogelijkheden voor, o.a. een rustige hand, gezicht of hoofd massage, daarnaast geef ik ook voetreflex massage.

Zorgvragers, die goed in een stoel kunnen zitten kan ik ook nog een heerlijk voetenbad aanbieden met een groene kleimasker. Deze geeft vitaliteit, betere doorbloeding en remt ook de bacterie af.

 

Indien een gemaakte afspraak geannuleerd moet worden, gelieve dit uiterlijk 24 uur van tevoren te doen.

 

Erotische behandelingen worden niet gedaan, ook eventuele contacten en/of uitlatingen worden niet geaccepteerd.